Üyeler (üye olmak için İZLE butonuna tıklayın)

Kulaktan Kulağa


Wicked Tasarımlarını nerelerde bulabilirim?

Online Satış Siteleri:

-www.wicked.com.tr

-http://wicked.pasaj.com





Havale ile ödemelerde indirim uygulanacaktır.

Butik:

Özem K. Atelier Şaşkınbakkal





Wicked tasarımlarını inceliyorum çünkü;

En çok hangi Wicked ürünlerini beğeniyorsunuz?

18 Ekim 2009 Pazar

Akşam Gazetesi ile Röportaj

Şapka denince akla ben gelmeliyim

Ihlamurlar Altında, Elif ve Kavak Yelleri dizilerinden tanıdığımız İpek Yaylacıoğlu, aynı zamanda bir tasarımcı. Markası 'Wicked' için eğlenceli şapka ve ayakkabılar tasarlayan Yaylacıoğlu bu konuda iddialı.

Beyazcamda ilk kez Ihlamurlar Altında dizisinin Nalan'ı olarak tanıdığımız İpek Yaylacıoğlu, ardı ardına çektiği dizilerde başrol oynamasa da herkesin dikkatini çekmeyi başardı. 1984 doğumlu, Işık Lisesi'nin ardından Bilgi Üniversitesi'nde reklamcılık okuyan Yaylacıoğlu, kameralara daha küçük yaşlardan alışkın. Anaokulundayken başlamış reklam çekimlerine ve 9-10 yaşlarındayken babası 'Artık büyüdün' diyerek bıraktırmış.
Genç oyuncunun setlere dönüşü ise Hey Girl dergisinin kapak yıldızı yarışmasında aldığı ikincilikten sonra olmuş. Dereceye girdiği için bir ajansa kayıt ettirilmesinin ardından dizi teklifi alan Yaylacıoğlu, iki yıl 'Ihlamurlar Altında' dizisinde oynadıktan sonra 'Seden Başka', 'Elif', 'Kavak Yelleri'nde yeteneğini sergiledi. Şimdi ise 'Arka Sokaklar'da oynuyor. Dizilerin arasına bir de sinema filmi sıkıştıran ve 'Başka Semtin Çocukları'nda rol alan Yaylacıoğlu'nun tek marifeti oyunculuk değil. Oyunculuktan arta kalan zamanlarda sıra dışı şapkalar tasarlıyor. 'Tasarım yapmak kendimi iyi hissettiriyor' diyen Yaylacıoğlu'nun markası da var: Wicked. Tasarıma yönelmesi ise, babasının kendisine bulaştırdığı fotoğraf merakı sayesinde. Daha çok portreler çeken ve bu portrelere aksesuar bulmakta zorlanınca kendi aksesuarlarını kendisi tasarlamaya başlayan genç yetenek, kendi şapkalar tasarlarken bulmuş, Öyle bildiğimiz şapkalar tasarlamıyor İpek, biraz yaramaz, biraz şımarık, farklı ve eğlenceli şapkalar bunlar. Gece bir partiye giderken saçınıza iliştirip, tüm dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz şapkalar... Aslında daha çok bir baş aksesuarı.

İKİSİ DE VAZGEÇİLMEZ
'Hangisi daha ağır basıyor oyunculuk mu, tasarım mı' diye sorduğumuz da yanıtı 'Ayırt edemiyorum, iki meslek de benim için vazgeçilmez. İkisi de bana kendimi iyi hissettiriyor' diyor.
Hayatının akışını bozmamak, ailesini ve kendini üzmemek için öyle büyük hırsları olan bir oyuncu değil o. 'Oyunculukta olmak istediğim yerdeyim' diyen Yaylacıoğlu, tasarım konusunda ise gelmek istediği noktayı şöyle ifade ediyor: 'Türkiye'de şapka tasarımında bir numara olmak istiyorum.' Güzel oyuncu sadece şapka değil ayakkabı da tasarlıyor. Şimdilik tasarımlarını açtığı blog'unda satışa sunsa da iki üç yıla kalmaz Nişantaşı'nda bir mağaza açmayı planlıyor. Ancak bunun için daha eğitim alması gerektiğini söylemeden geçemiyor. Oyunculuktan kazandığını tasarım eğitimi için harcayan genç yetenek, geçtiğimiz yıl İngiltere'de aldığı şapka tasarımı eğitiminin ardından yakın zamanda İtalya'da ayakkabı tasarımı eğitimi almayı planlıyor.
AYSUN ÖZ KAŞİ
"Eski haberler yerine, yeni haberleri ekleyeceğim. Belki ilerde eskileri de eklerim =S ".

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder